Jak jsem pekla slané dobrůtky
Před nějakou dobou jsem zveřejnila příspěvek o pečení kočičích očí. Tentokrát to bude o dost jednodušší "recept", ale aspoň uvidíte, jak se dá zkazit i něco tak jednoduchého, jako jsou slané tyčinky z listového těsta.
Úvod do děje: Pekla jsem kočičí oči. Dost mi to pošramotilo kuchařské sebevědomí, a tak jsem se rozhodla, že druhý den to napravím tím, že upeču, co mám fakt ráda, a sice slané tyčinky z listového těsta. Určitě je všichni znáte. Není na tom co zkazit. Tedy pokud se nezakoukáte na netu a nezapomenete sledovat troubu.
Výsledek:
Peklo na talíři
Musím říct, že na té fotce jim ještě lichotí blesk, byly fakt černé. Chutnaly... no zvláštně. Bylo mi líto všechno vyhodit, tak jsem jich pár snědla (viz talíř), i když jsem věděla, že svému tělu nedělám dobře.
No takže své kuchařské sebevědomí jsem mohla po této akci zakopat. :-)
Abyste ale viděli, že nejsem jen střevo, přikládám obrázek, jak se mi to daří obvykle:
To je o dost lepší, nemyslíte?
Máte taky nějaké úsměvné zážitky z vaření a pečení? Zvedněte mi sebevědomí. Sem s nimi! :-)